طرز تهیه انواع لواشک؛ از نفس های آخر تابستان بهره ببرید
به گزارش وبلاگ عینک با کلاس، از نفس های آخر تابستان هم بهره ببرید و لواشک ها را دپو کنید.
مواد لازم:
- آلبالو، زرشک، زردآلو، هلو، آلوی زرد و شاه توت: به مقدار دلخواه و ترکیب بر اساس ترشی، شیرینی یا ملس شدن
- نمک: به مقدار لازم
دستور پخت و طرز تهیه:
1. بعد از شست وشوی میوه ها آنها را از هسته جدا کنید و با اضافه کردن کمی آب به آن اجازه دهید تا بپزد.
2. پختن میوه ها باید تا زمانی ادامه پیدا کند که کاملا له و غلیظ شوند. این فرایند حدود یک ساعت طول می کشد و در آخر نمک را به مخلوطمان اضافه می کنیم.
3. بعد از اینکه مخلوطمان کمی خنک شد، با استفاده از یک صافی تفاله ها را جدا می کنیم تا کاملا صاف و یکدست گردد.
4. مایع لواشک را روی سینی یا هر ظرفی که انتخاب نموده ایم به صورت یک لایه نازک پهن می کنیم و زیر نور آفتاب قرار می دهیم. بهتر است روی ظرف ها را یک تنظیف نازک قرار بکشیم تا حشرات و گردوغبار روی لواشک ها ننشیند.
5. بعد از دو تا سه روز لواشک ها آماده است.
منبع: ایرنا زندگی
تاریخ انتشار: 9 شهریور 1400
آخرین بروزرسانی: 9 شهریور 1400
گردآورنده: rayban-glasses-wayfer.mahsanblog.ir
شناسه مطلب: 94722
به "طرز تهیه انواع لواشک؛ از نفس های آخر تابستان بهره ببرید" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه انواع لواشک؛ از نفس های آخر تابستان بهره ببرید"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید