طرز تهیه لبی کباب؛ غذای عروسی مازندرانی ها

به گزارش وبلاگ عینک با کلاس، این غذا غذای سنتی مازندرانه و توی عروسی ها سرو می نمایند و البته که خیلی لذیذه. لوه کباب رو با گوشت تازه گوسفندی و پیاز و زرشک و آلو و زعفران درست می نمایند.

طرز تهیه لبی کباب؛ غذای عروسی مازندرانی ها

مواد لازم

5 عدد آلو بخارا

8 عدد آلوچه برغانی

8 عدد آلو قرمز (یا گوجه سبز)

2 عدد گوجه فرنگی

1 عدد پیاز

1 قاشق غذا خوری رب نارنج

6 حبه سیر

1 کیلو گوشت ران گوسفند

نمک و فلفل (به میزان لازم)

دستور تهیه

گوشت رو به قطعات عظیم تقسیم نموده و وسط هر تکه رو یک شکاف کوچیک ایجاد نموده و هر حبه سیر رو داخل این شکاف ها می کنیم.

توی قابلمه روغن ریخته و پیاز رو به قطعات ریز خرد نموده و کمی تفت میدیم. گوشت رو اضافه نموده و کمی روی اون، طلایی بشه، سرخ می کنیم و گوجه فرنگی خرد شده رو اضافه نموده و کمی تفت میدیم و بعد داخل گوشت سیر باقی مونده و آب می ریزیم.

در ظرف رو گذاشته تا کاملا بپزه بعد از گذشت نیم ساعت آلو بخارا، آلو برغانی و گوجه سبز رو اضافه می کنیم و به مدت چند ساعت در ظرف رو گذاشته تا کاملا بپزه.

بعد از پخت رب گوجه فرنگی رو سرخ نموده با رب نارنج، نمک و فلفل به خورش اضافه می کنیم و شعله رو کم نموده و می ذاریم تا روغن بندازه. غذا حاضره!

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه لبی کباب؛ غذای عروسی مازندرانی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لبی کباب؛ غذای عروسی مازندرانی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید