طرز تهیه لبی کباب؛ غذای عروسی مازندرانی ها
به گزارش وبلاگ عینک با کلاس، این غذا غذای سنتی مازندرانه و توی عروسی ها سرو می نمایند و البته که خیلی لذیذه. لوه کباب رو با گوشت تازه گوسفندی و پیاز و زرشک و آلو و زعفران درست می نمایند.
مواد لازم
5 عدد آلو بخارا
8 عدد آلوچه برغانی
8 عدد آلو قرمز (یا گوجه سبز)
2 عدد گوجه فرنگی
1 عدد پیاز
1 قاشق غذا خوری رب نارنج
6 حبه سیر
1 کیلو گوشت ران گوسفند
نمک و فلفل (به میزان لازم)
دستور تهیه
گوشت رو به قطعات عظیم تقسیم نموده و وسط هر تکه رو یک شکاف کوچیک ایجاد نموده و هر حبه سیر رو داخل این شکاف ها می کنیم.
توی قابلمه روغن ریخته و پیاز رو به قطعات ریز خرد نموده و کمی تفت میدیم. گوشت رو اضافه نموده و کمی روی اون، طلایی بشه، سرخ می کنیم و گوجه فرنگی خرد شده رو اضافه نموده و کمی تفت میدیم و بعد داخل گوشت سیر باقی مونده و آب می ریزیم.
در ظرف رو گذاشته تا کاملا بپزه بعد از گذشت نیم ساعت آلو بخارا، آلو برغانی و گوجه سبز رو اضافه می کنیم و به مدت چند ساعت در ظرف رو گذاشته تا کاملا بپزه.
بعد از پخت رب گوجه فرنگی رو سرخ نموده با رب نارنج، نمک و فلفل به خورش اضافه می کنیم و شعله رو کم نموده و می ذاریم تا روغن بندازه. غذا حاضره!
منبع: گردشبان